Ga naar de inhoud
Home » Verzorging

Verzorging

De verzorging van je kat: misschien wel een van de meest besproken onderwerpen wanneer het gaat over katten. Door middel van interessante artikelen en antwoorden op veelgestelde vragen proberen we jou te helpen met de verzorging van jouw kat.

Vraag jij je bijvoorbeeld wel eens af hoe je de vacht van je kat het beste kunt verzorgen? Of ben je benieuwd hoeveel het verzorgen van een kat op jaarlijkse basis kost? Lees dan op onze website de antwoorden op deze vragen en kom meer te weten over de juiste verzorging van jouw kat.

Zwarte kitten met groene ogen

Kitten zindelijk maken

  • door

Je kat zindelijk maken is een belangrijk onderdeel van het opvoeden. Met zindelijk maken bedoelen we dat je kat in de kattenbak plast en poept. Met onze overzichtelijke tips & tricks maak je jouw kitten snel volledig zindelijk! Tips voor… Lees verder »Kitten zindelijk maken

Kat met een loopneus

Kan een kat verkouden zijn?

  • door

Verkoudheid bij katten komt voor. Net als mensen kunnen katten verkouden zijn. De symptomen zijn bij katten vergelijkbaar als bij mensen, echter zit er bij katten vaak een oorzaak achter die mogelijk ernstiger is en behandeling nodig heeft. Symptomen van… Lees verder »Kan een kat verkouden zijn?